Designer kaffebord

Designer kaffebord

Designer kaffebord

Et salongbord er en ting som er nødvendig i alle stuer. Du kan sette en kopp kaffe eller te på den, legge et magasin eller en bok. Men i tillegg til funksjonell bruk, har dette interiøret en ren estetisk oppgave: uten et salongbord vil bildet bli ufullstendig. Den originale og komfortable designerinnretningen kan være den dominerende av hele designen.

Designer kaffebord

Contents

Moderne trender

Design og design av salongbordet er betydelig påvirket av alle konseptene av dagens interiørmote. Tross alt er dette innredningen det mest dekorative elementet i rommet. Ved å lage slike møbler designere bruke flere vanskelige triks som gjør det mulig å skape virkelig unike interiør elementer.

Designer kaffebord

Industriell stil

Retningen av loftet i dag er ekstremt populært i interiørdesign. I denne stilen utfører de møbler. Et salongbord i denne stilen skal ha alle funksjonene til et kunstobjekt. Utseendet til et slikt produkt adskiller originalitet: for eksempel rør laget av metall i kombinasjon med glass eller trimmer trær, glatt kutt og danner et plan. Andre ekstravagante alternativer kan brukes.

Designer kaffebord

Designer kaffebord

Det andre livet

Denne ideen er ikke helt original. I vårt land har alle lenge vært vant til å bruke forskjellige ting som har gått ut av mote eller med mindre skader, ikke for deres hensikt, noe som gir dem et andre liv. Imidlertid gikk designerne videre, og skapte svært uventede interiørelementer.

I et lite salongbord kan du slå noe.For eksempel fjernet tredørbladet fra hengslene, som bena ble tilsatt. Den gamle maling er med vilje ikke rengjort, men tvert imot, er lakkert og bevarer "spor av tid". Du kan legge en lås eller en penn. Tilsvarende, som en bordplate, kan du ta et trevindu, og sette inn rammen av herdet glass.

Du kan selvstendig lage et bord fra en vanlig koffert. På grunn av ulike modeller vil det være helt unikt. Vil bare skrue bena eller hjulene.

Designer kaffebord

Designer kaffebord

Enkle trebokser kan brukes til bord, som designer. Av de seks boksene kan du lage et godt fungerende salongbord, som vil imøtekomme bøker, album og CDer. Du trenger bare å bruke et lag med kvalitetsmaling som vil forvandle de gamle boksene uten anerkjennelse.

Designer kaffebord

mobilitet

En fasjonabel trend var forvandlingen av et stasjonært møbel til en mobil en. Ruller her er ikke bare et transportmiddel, de blir en effektiv aksent i designet. Hjulene kan være bevisst store, det er designmodeller med hjul fra sykkelen. Slike tabeller er veldig praktiske å bruke som servering.

Designer kaffebord

Designer kaffebord

Høyteknologi

Den motsatte trenden, med bruk av den nyeste teknologien. Et levende eksempel er en bordplate som en del av et salongbord. Effektive granittmodeller med stålfinish i stil med hi-tech. Overflaten på bordplaten har en berøringsfølsom belysning, unik i sitt slag.

Designer kaffebord

Designer kaffebord

Uvanlige former

Dette er ikke bare uvanlige, men uidentifiserte former. Møbler, støpt av glass, plast har bare en liten horisontal overflate. Denne tabellen ser ikke ut som noe annet.

Et salongbord med et akvarietabell kan imponere noen.Akvariet er ikke lite, det er ekte, fisk, levende planter flyter i den. Utvilsomt vil denne detaljene i interiøret bli den mest minneverdige.

Designer kaffebord

Designer kaffebord

Designer kaffebord

Utvalg av stiler og materialer

Utformingen av salongbordet avhenger av mange faktorer. Spesielt viktig er stilen til et bestemt interiør. Etniske motiver har nylig blitt veldig populære.

Det finnes forskjellige alternativer:

  • Glass topp med en åpen stålbase, som minner om mynting av østlige mestere;
  • Et bord av metall og stein ser ut som en stor smykker boks.

I utformingen av disse tabellene blir metall lett brukt. Her kommer kobber i forgrunnen, forflytter stålet. Tinbord, laget i en gammel indisk stil, ligner på de originale antikviteter.

Designer kaffebord

Designer kaffebord

loftDet er også populært nå, derfor har interessen for treprodukter, bevisst grov, ubehandlet og gammelt skog vokst. Dette er et massivt produkt, ferdig med gamle brett med lakkert overflate.

Designer kaffebord

Fra Japan fikk vi bord, under de vanlige 15-30 centimeter. Disse modellene er ganske konsise, med rette vinkler. De er på beina eller helt uten dem, avviker i tekstur av tre eller skinn. Fargepaletten er imidlertid fastholdt. Slike lave modeller passer perfekt inn i absolutt enhver moderne retning, der miljøvennlighet blir verdsatt ogminimalismei innredningen.

Designer kaffebord

Tabeller-kister passer godt med stilenland eller klassikere. Noen ganger spilles en kaffebord av en ekte bryst. Dette skaper ekstra bekvemmelighet, fordi du kan arrangere et system for lagring av en rekke elementer, samt arrangere en hjemmestang.

Designer kaffebord

Eco-stilhar fått popularitet nylig. Her er det mulig å bruke vevde kaffebordkurver, noe som vil skape en følelse av terrassen. Som en eksklusiv ide kan fans av denne stilen bruke en strukturert treramme, det vil koste flere ganger billigere enn den ferdige modellen (og til og med gratis).

Designer kaffebord

Designer kaffebord

Klassisk modellEt bord av tre med en rekke design: Modellen kan ha en klassisk modul med innredning eller ligne en stor benk.

Designer kaffebord

Sofabordet for interiøret i stuen er ganske vanskelig å velge. Vanligvis er det kombinert med andre møbler og er i harmoni med rommets generelle stilistikk. Men det er visse unntak. Det skjer at midt i den moderne stuen er ganske passende og krever til og med et ekstravagant vintageobjekt som et salongbord. Denne løsningen kan rettferdiggjøres av din visjon og ser perfekt ut.

Designer kaffebord

Designer kaffebord

Ofte bruker designere par for å motta uventet positive resultater. Så velg lamper, vaser, tepper, samt kaffebord. Disse elementene må være helt identiske. Denne tilnærmingen bidrar til å skape en original interiør, bekvemmelighet og en rask endring i naturen. Du kan flytte dem sammen og danne en stor overflate, for eksempel når du mottar et stort antall gjester. I svært store rom kan det være flere identiske tabeller.

Designer kaffebord

Nesten alt som har en horisontal overflate, kan oppfylle oppgaven med et salongbord. For eksempel, en bankettpouf, som utfører begge funksjonene på en gang: Den brukes som en miniatyrsofa og kan settes på en skuff med kaffeservice. Slike produkter kan være av forskjellige former: runde, rektangulære.

Designer kaffebord

Hvis du foretrekker tradisjonelle møbler, er det klassiske modeller som har rektangulære eller ovale benkeplater, fire ben, en sokkel eller en sokkel.

Fra stilen avhenger også av materialet som brukes i produksjon av kaffebord.

Designer kaffebord

Designer kaffebord

Designer kaffebord

Bordplaten og basen er laget av mange forskjellige materialer. Dyrt produkter er laget av massivt tre og til og med halvedelsten. Det er flere budsjettprodukter for produksjon som er plast, sponplater, MDF, finér, glass, metall. Tabeller er laget av en slags materiale, og kombinerte modeller kombinerer to eller flere forskjellige typer. En svært langvarig versjon av salongbordet er laget av naturlige materialer - et tre med en steininnredning. Selvfølgelig er dette en dyr modell, men den passer perfekt inn i klassisk interiør, landstil, samt retro.

Designer kaffebord

Interessante kombinasjoner av materialer som glass med tre, glass og metall. Nesten i hvilken som helst stil, vil glassmodellen se spektakulær ut. Det er nesten usynlig, overbelaster ikke plassen i det hele tatt, det ser lett og vektløst ut. For disse designobjektene benyttes herdet glass, som tåler betydelige belastninger.

Designer kaffebord

Glass topper er kanskje den mest etterspurt blant dekoratører og designere. Glass er kombinert med ulike materialer. For støtten til glassplaten kan du tjene en rekke bilder: ekte hjorthorn, skårne bjørner av tre, delfiner av bronse eller fantastisk skjønnhet av svingete planter. Disse alternativene er perfekte for moderne, klassisk, land.

Designer kaffebord

Designer kaffebord

I et hvilket som helst interiør passer det med et trebord- et populært og praktisk alternativ. Det er viktig å velge en skygge av tre for en harmonisk kombinasjon med andre møbler i rommet. Samtidig er det bedre at en lignende modell blir laget i riktig stil.

Designer kaffebord

Designer kaffebord

Produkter fra tre har både positive og negative egenskaper.

proffene:

  • en rekke tre arter (mykt, hardt, super hardt);
  • en stor palett av blomster og tekst;
  • enkel behandling;
  • miljøvennlig materiale;
  • passer perfekt inn i ethvert interiør.

Designer kaffebord

Designer kaffebord

Designer kaffebord

ulemper:

  • generelt dyrt materiale;
  • er gjenstand for mekanisk deformasjon.

Moderne designere skaper virkelig unike produkter, de er så mangfoldige at du kan hente favorittprodukter for hvert enkelt interiør.

Designer kaffebord

Designer kaffebord

Designer kaffebord

Designer kaffebord

Designer kaffebord

Designer kaffebord

Flere flere varianter av designer kaffebord ser i neste video.

– 35

Related news


Από τη σκιά στο φως: 20 καλύτερες ιδέες διακόσμησης σε τεχνική ombre

2

Corey Feldmans Knife-y Speech After Gigolo King Marries Him Off

Karpet untuk tangga – Gaun tangga di rumah Anda

Stern, 2 Docs Charged in Anna Nicole Drug Case

Kim Kardashian -- Falls On Her Ass for a Pile of Old Crap

NBA Stars Pay Tribute to Rasual Butler

Nail art original jul til at udmærke sig og skinne på fester

Karolina Kurkova Horses Around

Designer kaffebord