Talon lintujen itselle: hyvä idea

Talon lintujen itselle: hyvä idea

Talon lintujen itselle

linnunpönttö itsellesi? Mikä loistava DIY idea! Jos liian kovasti linnuista ja niiden ääniä, tarjota heille pienen talon tai kaukalo jäädäkseen ja ruoka on mukavaa.


Seuraavat rivit, me esitellään ideoita miten tehdä lintu syöttölaite tai linnun talon itse, mihin se asennetaan ja miten säilyttää se.

Talon lintujen tehdä itse puutarha

Kaupan on monia kotiin malleja lintuja eri lajeja. Itse rakennus, johon lapset, on myös erittäin hyvä ympäristö ja sen pienille asukkaille - lintuja.

Miksi on tärkeää saada pesä laatikot ja syöttölaitteet?

Olet luultavasti jo tietää - luonnolliset onkalot ovat yhä harvinaisia. Uusien rakennusten malleissa on epäedullisempi sivustoja linnuille. Asentamalla linnunpönttö tai lintulauta hänen puutarha, parveke, kaupunki tai muualla, se auttaa selviytymään lintuja ja niiden tarjouksen lämmin ja vieraanvarainen koti. Linnut ovat tärkeä osa ympäristöämme. Tiesitkö, että linnut, harjoittajalla monet ihmiset nykyään edistää fyysistä ja henkistä terveyttä?

Talon lintujen itselle puuta puutarha

Mitä puuta tehdä lintuni linnunpönttö?

Mikään ei ole klassikko kuin lintu talo puusta. Mitä materiaaleja rakentaa yksi? Yleensä tarvittavan materiaalin valmistukseen pesiä on vaneria tai lastulevyä. Jotkut käytetään myös Red Cedar, lehtikuusi ja muita puulajeja rot. Vältä jalostettuja puuta ja kyllästetyn puun.

house-a-lintu-valmistus puusta

Mikä malli?

Yleisin lintu talo malli on, että pesiä ruutuun "postilaatikko", joka näkyy alla olevassa kuvassa. Se on usein valittu, koska se integroituu kaikenlaisten puutarhan.

Miten valita linnunpönttö malli meidän puutarhaan tai parvekkeelle? Se on valittu sen mukaan, isäntä haluaisimme tervetulleita. Lopuksi, halkaisija tuloaukko on olennaista tämän. Chickadees (sininen, musta, barnacle) täytyy reikä 25 mm halkaisijaltaan. Hyviä tissit, Sieppo ja varpuset, teemme reikä 30 mm halkaisijaltaan. Lajien kuten varpunen, nuthatches ja kottaraisia, merkintä reikä on merkittävästi suurempi halkaisija ja 45 mm. Jotkin lajit (chickadees, nuthatches, varpuset) mieluummin Classic mallit birdhouses Vaikka kirjosieppo mieluummin matala kotiin niin voit seurata sisäänkäynti reikä.
house-a-lintu-a-make-se-itse

Vahvistamisesta linnunpönttö on myös suuri merkitys. Se on kunnolla kiinnitetty luja ja vakaa tuki. Jos haluat asentaa sen elävän puun omassa puutarhassa, varo satuttaa häntä ja älä käytä kynnet kiinnittämiseksi. Valitsemme suojaisessa säältä, tyyni, jos mahdollista - pois tieltä.

house-linnut päätöksenteossa

Onko se hyvä asentaa kaksi pesää, yksi vieressä muille? Jos nämä birdhouses ovat lintulajia, se ei ole suositeltavaa. Jos birdhouses isännät eri lajien, siemen-syöminen ja hedelmien syöminen, ne eivät kilpaile eikä ole hätää, sillä sinulla on kaksi pesä laatikot lähellä. Yleinen sääntö sanoo asentaa laatikot mahdollisimman syöttimet ja birdbaths.

Yleensä asentamalla pesä laatikot syksyllä ja alkutalvesta, koska sillä tavalla se tulee leimaamaan linnut ennen talven. Jotkut lintulajit asettunee aikaisin talvella, kun taas toiset palata vaelluksensa toukokuun lopulla. Meidän on oltava kärsivällisiä, sillä linnut eivät asennuksen heti. Kuitenkin, jos lintu talo ei ole käytössä kahden vuoden kuluttua asennuksesta omassa puutarhassa on, että valittu paikka ei sovellu. Meidän täytyy sitten löytää parempaa sijaintia.linnunpönttö idea

On tärkeää rajata vierailuja ei häiritse lintuja. Katsella niitä etäältä kiikarilla ja tarvittaessa - puuttua. Jos löydät poikasten kaatui maahan, auttaa heitä ja laita ne takaisin heidän pönttöä.

house-a-lintu-a-tee-se-itse-savi

Mikä huolto minun linnunpönttö?

Me puhdista pesä lopussa pesimäaikana - syyskuussa ja lokakuussa. Sen on oltava helposti saatavilla, jotta voit puhdistaa sen helposti. Tämä riippuu mallista valitset. Lintu talo ylhäältä irrotettava epäilemättä helpottaa puhdistusta. Hän oli lopulta puhdistaa vedellä ja anti-loinen tuotetta käytetään linnuille turvallisiksi. Voit käyttää timjami olemus. Linnut itse toimivat jotkut kasvit suojella asunnon loisia. Loppuvaiheessa puhdistus on varmistaa, että kaikki on turvallinen, kestävä ja ei tarvitse korjauksia.

house-a-lintu-a-tee-se-itse-puu-birds-DIY

Päätimme opetusohjelman näyttämään miten * saavuttaaksemme linnunpönttö lintuja. He esittävät tuotannon malli kotiin linnuille tehdä itse yksinkertainen, kestävä ja saavutettavissa laitteiden ja perusvälineet. Mallin linnunpönttö lintujen, tarvitset: puinen laatta vastaan ​​vaneri, puu saha, akkuporakone, puuruuvit, koukkuruuvit, mittari, kynä, hiekkapaperia ja maali (valinnainen) . Suositeltu paksuus puulevyjen on 15 mm tai vähemmän. Ei ole suositeltavaa valita paksumpi, koska se edistää varhaista pesivien lintujen! Nähdä kaikki yksityiskohtaiset ohjeet tekemään linnunpönttö lintuja, suosittelemme katsomalla alla olevan videon *.

tekevät kodin-lintu-syöttölaite-DIY

house-a-lintu-a-tee-se-itse-puu-birds-idee

Ottaa lintuja ja oravia puutarhassa on mukavaa. On olemassa useita tapoja houkutella niin asentamalla linnunpönttö tai lintu syöttölaite, esimerkiksi.house-a-lintu-a-tee-se-itse puutarha

Syöttölaitteet ovat helpompia valmistaa kuin taloja lintuja. Ne ovat myös helposti muiden eläinten, kuten oravia. Yksi voi tehdä lintu syöttölaite minkäänlaisesta materiaaliksi: pahvi, puu, metalli ja monet muut. Voidaan tehdä lintu syöttölaite materiaalien ja tarvikkeet helposti löydettävissä keittiössä ja hyvin yksinkertaisella tavalla: jogurtti ruukuissa, purkitettu, laatikko, tyhjä kartonkirainarulla, lasipullo, muovipullojen ja jopa hedelmät: appelsiini, greippi, squash. Se on lahja paljon arvostavat pikku asukkaat puutarhaasi! Joista valita riippuu teistä ja vuodenajasta. Talvella se on parempi valita kestävästä materiaalista: metallista, lasista tai muovista. Keväällä ja kesällä, voimme sallia hauraampi: pahvi appelsiinimehu.

Talon lintujen itselle ajatukseen oranssi lintu syöttölaite

Tässä käsityksen syöttölaite lintujen hyvin yksinkertainen ja alkuperäinen: tehdä lintu syöttölaite pahvihylsyssä kananmunarasian - mitään helpompaa! Se vain täytyy tehdä reikiä molemmin puolin laatikko, jotta voit ripustaa lintulauta omassa puutarhassa, kuten on tehty ja kuvassa alla:

lintu talon itse pahvista seimen ajatuslinnunpönttö itselle ajatukseenSyöttölaite / Talo lintujen itseen, lähde: Everyday Astiat

linnunpönttö linnusto DIY idea

Valikoima-lehdissä muuttuu lintu talo - mikä loistava idea! Valikoima-lehdissä palvellut luoda lintu syöttölaite kuvassa alla ja IKEA. On täysin mahdollista käyttää toista vaihteluvälissä tarkastelun samanlainen muoto. Kaikissa vaiheissa sen täytäntöönpanoa, katso blogi Curbly *!

Talon lintujen itse DIY ikea ajatus

Luo lintulaudat kanssa tyhjät tölkit on myös helppoa. Sinun ei edes tarvitse korjailla, koska muoto purkitettu antaa mahdollisuuden käyttää niitä, koska ne ovat siellä. Vain roikkua nauhalla tai merkkijono ja täytä siemenet! Jos haluat, voit maalata sininen, vihreä, punainen tai muun värin valinta. Neuvomme on valita luonnollista varjoa, jotta hyvin tumma e räikeä värejä.

lintu talon itse kaukalo

Tee lintu syöttölaite pahvilla? On täysin mahdollista! Voit valita palvella sinulle yksinkertainen pahvi ja leikkaa erimuotoisia: tähdet, sydämet, ympyröitä. Löydät kartonkien supermarketeissa ja kauppoja, jotka käyttävät niitä tavaroiden kuljettamiseen. On myös mahdollista tehdä itsensä lintu talo laatikko maitoa tai tyhjä paperirulla.

idee-kaukalo-original-lintua

Sillä siemenet voivat liittää oma tähti tai kartonkirainarulla, se käyttää maapähkinävoita, kuten tehtiin alla.

lintulauta pahvi DIY idea

Ja jos huomasimme lintu syöttölaite puutikkuja? Erittäin helppo käsitellä, ne mahdollistavat toteutumista monia mielenkiintoisia Kunnosta. Jotta lintu syöttölaite puutikkuja, tarvitset pakkaus 50 tikkuja. On varma, käyttää erityisiä puuliimaa. Ripusta syöttölaite puuhun omassa puutarhassa vahva merkkijono. Kaada siemenet ja linnut nauttia taideteos luontoa!

Lintulauta-making-se-itse

Kuten viinin ja et tiedä mitä tehdä, kun korkit? Älä heitä! Korkit voi myös he palvelevat sinua monin tavoin tehdä paljon Kunnosta. Jos yksi on oikeastaan ​​edes voi tehdä pieni pöytä ja! Ja kyllä ​​... Jos sinulla on muutama, joten käytä niitä luoda kotiin kaikki alkuperäiset linnut, jollainen kuvassa alla. Jaa rakkautesi viiniä lintujen omassa puutarhassa!koti linnuille itselle seimeen ajatukseen

Sama lasipulloja, emme heittää niitä, sitä käytetään pitämään tai puuhastelun. Alla näemme kotiin projektin omaperäinen lintujen ehdottanut ja ohjannut Rebecca pullo tyhjä lasi ja puu.

linnunpönttö itselle ajatus puuhunlinnunpönttö tehdä itsensä lasipulloLintulauta itseensä kanssa lasipullo, lähde: The Garden Katto Coop

Se on vielä entistä helpompaa tehdä lintu syöttölaite muovipullo. Se etu, että viimeksi mainittu on se, että se on huomattavasti kevyempi kuin lasipullo. Muovi on myös helpompi käsitellä - sinun ei tarvitse erityistä tekniikkaa tehdä reikiä. Kaikki mitä tarvitset on sakset.

RECUP pullo-muovi-syöttölaite lintujen

Talvella linnut tarvitsevat apuamme etsimään ruokaa. Making kaukalo ja asentaa sen omassa puutarhassa voi pelastaa lintuja, jotka eivät siirtolaisiksi etelään. Tee lintulaudat yksinkertaisella oranssi - se on helppoa! Saavuttaa, sinun oranssia, johto, pieni pata, pieni haara, sakset, ja tietenkin birdseed.

Ensimmäinen, leikkaa appelsiini kahtia ja tyhjä se lusikalla. Pieni picnic palvelee puhkaista yläosaan oranssi. Ajatuksena on lävistää neljä kertaa, jotta voit lisätä köyden ja roikkua. Pieni haara toimii luoda ahven linnuille.

Yleensä siemenet sekoitetaan vähän rasvaa ja saa laittaa pallot myöhemmin sisälle oranssi.

Jää löytää hyvä paikka ihanista seimessä, keskeyttää ja katsoa ulos ikkunasta, miten linnut nauttia siitä!

oranssi lintu syöttölaite, tee-se-itse

Rakentaa pieni talo on myös toteuttamiskelpoinen hanke ja pitkäaikaista. Tätä varten sinun on kaikki samat hieman kärsivällisyyttä ja veneet aikaa.lintu-house-make-se-itselinnunpönttö Malli lintujen kuten postilaatikon

Ja jos otat hänen kupit syöttäjäsoluna esteettinen ja alkuperäinen lintuja? Täysin mahdollista! Katso kuinka kaunis se on:linnunpönttö itsellesiKahvi muuttui lintu syöttölaite, lähde: Katso Vanessa Craft

Kuinka tehdä lintu syöttölaite vesilasissa? Ymmärtämään sen, tarvitset seuraavat välineet: teekuppi hänelle mitään lautanen, liima erittäin vahva, juutti ja birdseed.

syöttölaite-idee-cup-kaukalo-DIY

Seimeen arvostavat monet asukkaat puutarhaan:

idee-kaukalo-birds-house-valmistettu

Haluat Linnut on todella sopusoinnussa luonnon ympärillä? Tässä on hauska idea lintu talo itsellemme joka oli tehty puusta ja koristeltu kivillä. Hänelle tehdä setin puutarhaan, mehikasveja saatettiin "katto" talon.house-a-lintu-a-tee-se-itse

Lintu talon suunnittelee itseen on yksi nimeltään "postilaatikkoon". Jos asetat kotiin lintuja live puu, varo satuttaa sitä.


Huset til den japanske i Australia – Moderne arkitektur

Related news


Како сакрити штампач у унутрашњости: 9 најбољих примера

Nagų dailės dizainai tema Jūra – Įkvepiančios nagų dizaino nuotraukos

Il design moderno dei guardaroba con ante scorrevoli

WWE Superstar Darren Young Comes Out -- Im Gay

5 dicas para designers Como começar seu negócio

Liimattu betoniseinä ja puupaneelit tyylikkäälle tunnelmalle

Как се различават нашите малки апартаменти от европейските

Women Who Fight: Moira Kelly

Talon lintujen itselle: hyvä idea